14. 4. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z lososa s avokádem
zdroj: Recepty 24/7

Zdravá a osvěžující pochoutka pro milovníky mořských plodů – lahodný ceviche z lososa s avokádem. Tento tradiční peruánský pokrm je plný chuti a lehký na žaludek. Skvělá volba pro letní grilování nebo jako lehký oběd. Sledujte naše jednoduché recept na přípravu tohoto lahodného jídla plného vitamínů a minerálů!

Suroviny

  • 300g čerstvého lososa
  • 2 avokáda
  • 1 červená cibule
  • 1 jalapeňo paprička
  • 1 limetka
  • Čerstvá petržel nebo koriandr (dle chuti)
  • Sůl a pepř

Postup

  1. Lososa nakrájejte na menší kostky a vložte do mísy
  2. Na jemno nakrájejte cibuli, jalapeňo papričku a avokáda a přidejte k lososovi
  3. Vymáčkněte šťávu z limetky a přidejte k ostatním surovinám
  4. Přidejte nasekanou petržel nebo koriandr a promíchejte
  5. Ochutnejte solí a pepřem a podávejte chlazené

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *