Chutný recept na tradiční brazilský pokrm Pão de queijo s pstruhem. Skvělá kombinace sýra, maniokové mouky a čerstvého pstruha. Vyzkoušejte tento lahodný pokrm plný exotických chutí!

Suroviny:

  • 250g tapiokové mouky
  • 100ml mléka
  • 50g másla
  • 1 vejce
  • 100g sýra parmezán
  • 150g uzeného pstruha
  • sůl, pepř podle chuti

Postup:

  1. Smíchejte tapiokovou mouku s mlékem a máslem a vařte na mírném ohni, dokud nevznikne hustá hmota.
  2. Přidejte vejce, sýr nastrouhaný a osolený a na kostičky nakrájený pstruh. Promíchejte.
  3. Vytvarujte z této směsi malé bochánky a uložte je na plech vyložený pečicím papírem.
  4. Pečte v troubě předehřáté na 180°C asi 20 minut, dokud nebudou pão de queijo zlatavé a křupavé.
  5. Podávejte teplé a ozdobené bylinkami podle chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *