Užijte si lahodné Španělské empanadas s masem s receptem plným chuti a exotiky ve vaší kuchyni. Skvělá kombinace křehkého těsta a pikantní náplně z masa bude lahodit vašim chuťovým buňkám. Podívejte se na náš jednoduchý recept a připravte si tyto lahodné empanadas doma!


Recept na španělské empanadas s masem

Suroviny:

  • 400g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 červená paprika
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička sladké papriky
  • sůl, pepř
  • listové těsto
  • 1 vejce

Postup:

  1. Na pánvi osmahneme na kostky nakrájené hovězí maso.
  2. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, česnek a papriku a dusíme, dokud není maso měkké.
  3. Přidáme rajčatový protlak, sladkou papriku, sůl a pepř a necháme krátce provařit.
  4. Listové těsto rozválíme a nakrájíme na menší kruhy.
  5. Na každý kruh dáme lžíci směsi s masem a uzavřeme do tvaru půlměsíce.
  6. Okraje těsta zlehka zk

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *