Argentinský hovězí biftek s chimichurri je lahodný recept plný argentinských chutí a vůní. Díky pikantnímu chimichurri omáčce se biftek stane neodolatelně aromatickým a chutným. Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý recept na argentinský biftek a udělejte si malou ochutnávku argentinské kuchyně přímo v pohodlí vaší domácnosti.

Suroviny

  • 4 kusy hovězího bifteku
  • 1/2 šálku čerstvé petržele (nasekané)
  • 1/4 šálku čerstvého koriandru (nasekané)
  • 3 stroužky česneku (nasekané)
  • 1/2 šálku extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky mletého červeného pepře
  • 1/2 lžičky mleté papriky

Postup

  1. Připravte si chimichurri omáčku: V mixéru smíchejte nasekanou petržel, koriandr, česnek, olivový olej, ocet, sůl, pepř a papriku. Mixujte, dokud není směs hladká.
  2. Grilujte bifteky podle vaší oblíbené úpravy.
  3. Servírujte hovězí bifteky se chimichurri omáčkou na vrchu.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *