Argentinská pánev s rybou je lahodný recept plný exotických chutí. Připravte si tyto lahodné rybí filety s pikantním kořeněným omáčkou a dochutí si je přesně podle svého gusta. Vyzkoušejte tento jednoduchý a zároveň originální argentinský recept u vás doma!
Suroviny
- 300g čerstvého lososa
- 200g krevet
- 1 cibule
- 2 papriky
- 2 rajčata
- 3 stroužky česneku
- 1 limetka
- 1 hrnek kukuřice
- 1 hrnek fazolí
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl, pepř, chilli koření
Postup
- Nejprve si připravte veškeré suroviny. Lososa nakrájejte na menší kousky, krevety oloupejte a očistěte. Cibuli nakrájejte na plátky, papriky na proužky a rajčata na kostičky.
- Na pánvi si rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm nakrájený česnek. Přidejte cibuli a orestujte do zlatova.
- Přidejte lososa a krevety a osmahněte dozlatista.
- Přidejte do pánve nakrájené papriky a rajčata. Promíchejte a duste pod poklicí asi 10 minut.
- Přilijte k náplni kukuřici a fazole. Promíchejte a nechte je prohřát.
- Ochutnejte směs solí, pepřem a chilli kořením dle chuti. Pokud potřebujete, přidejte šťávu z limetky pro osvěžení.
- Pokrm podávejte horký s rýží nebo bramborem.




