Argentinská pánev s rybou je lahodný recept plný exotických chutí. Připravte si tyto lahodné rybí filety s pikantním kořeněným omáčkou a dochutí si je přesně podle svého gusta. Vyzkoušejte tento jednoduchý a zároveň originální argentinský recept u vás doma!

Suroviny

  • 300g čerstvého lososa
  • 200g krevet
  • 1 cibule
  • 2 papriky
  • 2 rajčata
  • 3 stroužky česneku
  • 1 limetka
  • 1 hrnek kukuřice
  • 1 hrnek fazolí
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř, chilli koření

Postup

  1. Nejprve si připravte veškeré suroviny. Lososa nakrájejte na menší kousky, krevety oloupejte a očistěte. Cibuli nakrájejte na plátky, papriky na proužky a rajčata na kostičky.
  2. Na pánvi si rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm nakrájený česnek. Přidejte cibuli a orestujte do zlatova.
  3. Přidejte lososa a krevety a osmahněte dozlatista.
  4. Přidejte do pánve nakrájené papriky a rajčata. Promíchejte a duste pod poklicí asi 10 minut.
  5. Přilijte k náplni kukuřici a fazole. Promíchejte a nechte je prohřát.
  6. Ochutnejte směs solí, pepřem a chilli kořením dle chuti. Pokud potřebujete, přidejte šťávu z limetky pro osvěžení.
  7. Pokrm podávejte horký s rýží nebo bramborem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *