Vyzkoušejte naše lahodné recept na koňakem dochucenou hovězí kynutou roládu. S tímto elegantním pokrmem zaručeně okouzlíte své chuťové buňky. Čeká vás výjimečný zážitek plný chutí a vůní. Připravte si nezapomenutelnou hostinu s tímto jedinečným receptem.
Suroviny
- 500g hovězího masa na roládu
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- olej na smažení
- sůl a pepř podle chuti
- 1/2 hrnku koňaku
Postup
- Nejprve si připravíme náplň – na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek dozlatova.
- Hovězí maso rozetřeme a osolíme a opepříme z obou stran.
- Na několik minut necháme odpočinout a pak vrstvíme smaženou cibuli na maso.
- Sešroubujeme do rolády a upevníme špejlí nebo provázkem.
- Roládu smažíme na oleji z obou stran dozlatova.
- Přilijeme koňak a necháme chvíli provařit.
- Podáváme teplou s přílohou podle chuti.




