29. 4. 2024
Autor: Roman Žák
Zabiják escargot s česnekem a máslem
zdroj: Recepty 24/7

Připravte si luxusní francouzskou lahůdku doma s tímto receptem na zabiják escargot s česnekem a máslem. Tato bohatá a chutná pochoutka určitě potěší vaše chuťové buňky! Naučte se, jak jednoduše připravit tento dekadentní pokrm a nadchněte své hosty.

Suroviny

  • 12 kusů escargot
  • 4 stroužky česneku
  • 100 g másla
  • sůl
  • pepř
  • čerstvá petrželka

Postup

  1. Escargot opláchněte pod tekoucí vodou a nechte je okapat.
  2. Na pánvi rozehřejte máslo a na něm osmahněte nadrobno nakrájený česnek.
  3. Přidejte escargot a smažte je dozlatova, asi 2-3 minuty na každé straně.
  4. Případně osolte a opepřete podle chuti.
  5. Nakonec posypte nasekanou petrželkou a podávejte ještě teplé.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *