Užijte si lahodné masové karbanátky plné chutí papriky a doplněné svěžím jogurtem. Tento recept je skvělou volbou pro rychlý a chutný oběd nebo večeři. S námi načasujte krok za krokem a užijte si jednoduché a chutné pokrmy.

Suroviny

  • 500g mletej hovädzej kaparek
  • 1 veľká cibuľa, nasekaná na drobno
  • 1 červená paprika, nakrájaná na kocky
  • 2 strúčiky cesnaku, pretlačené
  • 1 vajce
  • 1/2 šálky strúhanej žervy
  • Soľ, korenie podľa chuti
  • 3 lyžice oleja
  • Čerstvá petržlenová vňť
  • Na podávanie: Jogurt a čerstvá zelenina

Postup

  1. V miske zmiešajte mleté mäso, cibuľu, papriku, cesnak, vajce a žeru. Dochutte soľou a korením.
  2. Formujte zmes do plackov a opečte na vyhriatej panvici s olejom z oboch strán, kým nie sú zlatisté a dobre prepečené.
  3. Potrite karbanátky čerstvo nasekanou petržlenovou vňťou.
  4. Podávajte s jogurtom a čerstvou zeleninou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *