Zeleninový guláš s klobásou je jednoduchý, chutný recept, který potěší každého milovníka tradičního českého jídla. Kombinace zelí, brambor, cibule a koření vytváří lahodnou a sytou kombinaci při vaření guláše. Skvělá volba pro rychlou a lahodnou večeři! Nakupte suroviny a pusťte se do vaření tohoto skvělého pokrmu.
Suroviny:
- 1 stredne veľká kapusta
- 3 veľké zemiaky
- 2 cibule
- 3 strúčiky cesnaku
- 2 lyžice slnečnicového oleja
- 200g klobásy
- 1 lyžica mletej papriky
- soľ a korenie podľa chuti
Postup:
- Na panvici si osmahneme na oleji nakrájanú cibuľu a cesnak.
- Pridáme nakrájanú kapustu a zemiaky nakrájané na kocky.
- Zalejeme vodou, pridáme mletú papriku a necháme variť, kým zemiaky nezmäknú.
- Nakoniec pridáme nakrájanú klobásu a dochutíme soľou a korením.
- Guláš necháme ešte chvíľu povariť, aby sa chute preliali.




