19. 9. 2025
Autor: Roman Žák
Moelleux au chocolat
zdroj: Recepty 24/7

Moelleux au chocolat je skvostný francouzský dezert, který jistě potěší každého milovníka čokolády. Tento lahodně měkký dortík s rozpouštějícím se srdcem je naprosto neodolatelný a dokonalý na závěr každého jídla. Vyzkoušejte tento recept a ukažte svým blízkým, jak umíte připravit dokonalý moelleux au chocolat.

Suroviny

  • 200g hořké čokolády
  • 200g másla
  • 4 vejce
  • 100g cukru
  • 50g mouky
  • sůl

Postup

  1. Rozpusťte čokoládu a máslo na sporáku za stálého míchání.
  2. Ve velké míse smíchejte vejce s cukrem do hladkého krému.
  3. Přidejte rozpuštěnou čokoládu a máslo a promíchejte.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *