9. 10. 2025
Autor: Michaela Srncová
Couscous s hovězím masem a švestkami
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte tento lahodný recept na couscous s hovězím masem a švestkami. Jedinečná kombinace chuťových vjemů vám zaručeně zvedne náladu! Připraveno během chvilky a určitě si ho oblíbí celá rodina. Zkuste ho ještě dnes!

Suroviny

  • 200g hovězího masa
  • 200g couscousu
  • 10 sušených švestek
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička kari koření
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
  2. Přidáme nakrájené hovězí maso a orestujeme ho dozlatova.
  3. Přidáme na kostky nakrájené sušené švestky a necháme chvilku restovat, aby se švestky zahřály.
  4. Přisypeme kari koření a dochutíme solí a pepřem.
  5. Pokračujeme přípravou couscousu dle návodu na obalu.
  6. Smažené maso se švestkami podáváme na vrchu couscousu. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *