18. 11. 2025
Autor: Roman Žák
Kuřecí paštika s jemnou cibulkou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte recept na lahodnou kuřecí paštiku s jemnou cibulkou, která potěší vaše chuťové buňky. Tento jednoduchý a rychlý recept je ideální na svačinu nebo jako příloha k večeři. Nechte se okouzlit jedinečnou kombinací chuti kuřecího masa a svěží cibulky a dopřejte si lahodný zážitek. S naším receptem na kuřecí paštiku s jemnou cibulkou nezklame žádného milovníka dobrého jídla.

Suroviny

  • 300g kuřecí játra
  • 1 menší cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 80g másla
  • 1 lžička majoránky
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Nejprve si očistěte kuřecí játra a nakrájejte je na menší kousky.
  2. Cibuli i česnek oloupejte a nasekejte na jemno.
  3. Na pánvi rozehřejte máslo a osmažte v něm cibuli s česnekem, dokud nezačnou lehce hnědnout.
  4. Přidejte kuřecí játra a majoránku a smažte je dozlatova.
  5. Poté dejte vše do mixéru a rozmixujte na hladkou pastu. Případně dochuťte solí a pepřem podle chuti.
  6. Vzniklou paštiku dejte do skleniček nebo formy a nechte ji v lednici alespoň 1 hodinu zchladnout a ztuhnout.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *