18. 11. 2025
Autor: Roman Žák

zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte recept na lahodnou kuřecí paštiku s jemnou cibulkou, která potěší vaše chuťové buňky. Tento jednoduchý a rychlý recept je ideální na svačinu nebo jako příloha k večeři. Nechte se okouzlit jedinečnou kombinací chuti kuřecího masa a svěží cibulky a dopřejte si lahodný zážitek. S naším receptem na kuřecí paštiku s jemnou cibulkou nezklame žádného milovníka dobrého jídla.
Suroviny
- 300g kuřecí játra
- 1 menší cibule
- 2 stroužky česneku
- 80g másla
- 1 lžička majoránky
- sůl a pepř podle chuti
Postup
- Nejprve si očistěte kuřecí játra a nakrájejte je na menší kousky.
- Cibuli i česnek oloupejte a nasekejte na jemno.
- Na pánvi rozehřejte máslo a osmažte v něm cibuli s česnekem, dokud nezačnou lehce hnědnout.
- Přidejte kuřecí játra a majoránku a smažte je dozlatova.
- Poté dejte vše do mixéru a rozmixujte na hladkou pastu. Případně dochuťte solí a pepřem podle chuti.
- Vzniklou paštiku dejte do skleniček nebo formy a nechte ji v lednici alespoň 1 hodinu zchladnout a ztuhnout.




