24. 11. 2025
Autor: Roman Žák
Kuřecí kaldoun s chlebem
zdroj: Recepty 24/7

Kuřecí kaldoun s chlebem je tradiční česká polévka, která se připravuje z kuřecího masa, zeleniny a koření. Tento lahodný pokrm je výbornou volbou pro oběd nebo večeři a skvěle zahřeje v chladných dnech. Navštivte naše webové stránky a objevte recept na Kuřecí kaldoun s chlebem, který vám pomůže připravit tuto lahodnou a zdravou polévku doma. Vaše chuťové buňky budou nadšené!

Suroviny

  • 1 kuřecí prso
  • 2 mrkve
  • 1 cibule
  • 1 petrželová petržel
  • 1 lžíce oleje
  • 400 ml vody
  • sůl, pepř
  • na chléb: 4 plátky chleba

Postup

  1. Na oleji zpřejte na kostičky nakrájené kuřecí maso, cibuli a na kolečka nakrájené mrkve.
  2. Přidejte nadrobno nakrájenou petrželku a zalijte vodou.
  3. Osolte a opepřete podle chuti a vařte cca 20 minut.
  4. Podávejte s kousky opečeného chleba.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *