Vyzkoušejte naše lahodné veganské fazolové chili sin carne plné chuti a živých bylinek. Tento recept je ideální pro všechny milovníky mexické kuchyně, kteří si přejí lahodnou, veganskou alternativu k tradičnímu chili con carne. Připravte si ho snadno a rychle a dopřejte si lahodný zážitek plný aroma a chuti.

Suroviny

  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 paprika
  • 1 plechovka červené fazole
  • 1 plechovka nakrájených rajčat
  • 1 plechovka kukuřice
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžička kmínu
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na rozpáleném oleji osmahneme nasekanou cibuli a prolisovaný česnek.
  2. Přidáme nakrájenou papriku a restujeme, dokud paprika nezměkne.
  3. Přidáme mletou papriku a kmín a promícháme.
  4. Poté přidáme odkapanou a propláchnutou červenou fazoli, nakrájená rajčata s šťávou a kukuřici.
  5. Osolíme, opepříme a podle chuti můžeme přidat další koření.
  6. Necháme vařit asi 15-20 minut, dokud se všechny chutě propojí.
  7. Podáváme s rýží nebo bramborem s avokádem a koriandrem na ozdobu.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *