3. 12. 2025
Autor: Veronika Seidlová
Lečo s vajíčky a tofu
zdroj: Recepty 24/7

Lečo s vajíčky a tofu je lahodná a zdravá vegetariánská varianta tradičního pokrmu plného chuti. Tento recept je snadný na přípravu a plný bílkovin, které posílí vaše tělo. Vyzkoušejte ho ještě dnes a pochutnejte si na skvělém jídle plném vitamínů a minerálů.

Suroviny

  • 1 cibule
  • 2 papriky
  • 2 rajčata
  • 200g tofu
  • 4 vajíčka
  • 400g lisek
  • 1 plechovka krájených rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce oleje
  • sůl, pepř, paprika

Postup

  1. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou papriku a lisek.
  2. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata a zalijeme plechovkou krájených rajčat.
  3. Přidáme na kostičky nakrájené tofu a dusíme, dokud je zelenina měkká.
  4. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a opepříme paprikou.
  5. Na mírném ohni upečeme vajíčka na mírně rozšlehanou lečo.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *