Zkusíte-li připravit lahodné jídlo, pečený králík s medem a tymiánem je skvělou volbou. Tento recept kombinuje jemnou chuť králíka s medovou sladkostí a aromatickou bylinkou tymiánem. Naučte se, jak připravit tento lahodný pokrm a překvapte své blízké báječnou chuťovou explozí!
Suroviny
- 1 králík
- 4 lžíce medu
- 4 větvičky tymiánu
- 4 stroužky česneku
- 1 cibule
- sůl, pepř
- olej
Postup
- Králíka rozřízněte na menší kousky.
- Cibuli a česnek nakrájejte na kolečka.
- Na pánvi rozpálte olej a osmahněte cibuli, česnek a tymián.
- Přidejte králika a smažte z obou stran, dokud nebude zlatě hnědý.
- Přidejte med a podlijte trochou vody.
- Přiklopte poklicí a pečte v troubě na 180 stupňů asi 45 minut.
- Pokrm dochuťte solí a pepřem podle chuti.




