Hovězí polévka s chilli a koriandrem je lahodná a pikantní pochoutka plná bohatých chutí. Připravte si tento recept a okořeňte svůj jídelníček exotickými a pikantními přísadami. Vyzkoušejte, jak přidání chilli a koriandru do tradiční hovězí polévky může zvýraznit chuťové vlastnosti této klasické pokrmu. S tímto receptem určitě uděláte dojem na vaše chuťové buňky i na vaše hosty.
Suroviny
- 500g hovězího masa
- 2 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 červená paprika
- 1 chilli paprička
- 1 l hovězího vývaru
- 1 l vody
- 1 lžička mletého koriandru
- 1 lžička mletého kmínu
- sojová omáčka
- sůl, čerstvě mletý pepř
- olivový olej
- čerstvý koriandr na zdobení
Postup
- Na pánvi rozpálíme olivový olej a osmahneme na něm na kostky nakrájené hovězí maso.
- Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, papriku a chilli papričku a dusíme, dokud zelenina nezměkne.
- Přilijeme hovězí vývar a vodu a necháme vařit asi hodinu, dokud maso není měkké.
- Přidáme mletý koriandr, kmín, sojovou omáčku, sůl a pepř podle chuti.
- Necháme vařit dalších 15 minut, aby se chutě propojily.
- Před podáváním ozdobíme nasekaným čerstvým koriandrem.




