3. 9. 2025
Autor: Dana Novotná
Kuřecí ragú s křenovou omáčkou
zdroj: Recepty 24/7

Kuřecí ragú s křenovou omáčkou je ‌lahodný pokrm plný překvapivých chutí.⁤ Kombinace křenové omáčky s lahodným kuřecím masem⁢ vytvoří ​nezapomenutelnou ‌chuťovou explozi. Vyzkoušejte tento recept a překvapte své chuťové buňky!

Suroviny

  • 400g kuřecích​ prsou
  • 1 cibule
  • 2 stroužky ⁣česneku
  • 1 mrkev
  • 2 lžíce oleje
  • 1 ⁤lžíce hladké mouky
  • 400 ml kuřecího vývaru
  • 2 lžíce křenu
  • sůl, pepř

Postup

  1. Na oleji osmahneme nakrájenou‌ cibuli, česnek a na drobno nakrájenou mrkev.
  2. Přidáme na kostky nakrájené kuřecí ‍maso a ⁢osmahneme ho z každé strany dozlatova.
  3. Přidáme hladkou mouku a za stálého míchání zlehka osmahneme.
  4. Postupně zalijeme kuřecím⁤ vývarem a vaříme do‍ změknutí masa.
  5. Přidáme křen, ‌osolíme a opepříme‌ podle chuti.
  6. Podáváme s těstovinami nebo rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *