8. 9. 2025
Autor: Dana Novotná
Knedlo-vepřo-zelo se šunkou
zdroj: Recepty 24/7

Už dnes si připravte tradiční české jídlo – knedlo-vepřo-zelo se šunkou! Pojďte ‌si⁢ užít⁣ lahodnou kombinaci měkkých knedlíků, šťavnatého vepřového‍ masa ‍a osvěžujícího zelí ⁤s přidanou⁤ šunkou. Skvělá volba pro každou příležitost! S naším receptem ho jednoduše a rychle připravíte. Zkusíte ho dnes!

Suroviny:

  • 500g knedlíků
  • 500g vepřového masa
  • 1 hlávka ⁤zelí
  • 200g ⁤uzeného masa (šunka)
  • sůl, pepř, majoránka, kmín

Postup:

  1. Na začátku si připravíme ​všechny suroviny.
  2. V hrnci nebo hrnci na‌ knedlíky uvaříme knedlíky dle návodu na‌ obalu.
  3. V druhém hrnci vaříme vepřové ‍maso, osolíme, opepříme a ⁢přidáme majoránku a kmín.
  4. Zvlášť podusíme na pánvi na drobno ⁣nakrájenou šunku.
  5. Nakonec očištěné zelí nakrájíme na nudličky‌ a osmahneme ⁣na pánvi.
  6. Podáváme jako jednotlivé ⁤části na talíři, knedlík, vepřové maso, šunku ​a zelí.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *