18. 11. 2025
Autor: Dana Novotná
Vepřo knedlo zelo zelí
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte tradiční český recept na vepřo knedlo zelo zelí? Podívejte se na náš krok za krokem ⁣návod na přípravu tohoto chutného pokrmu, který si zamilujete. Vepřové maso se smaží do zlatova,​ knedlíky⁣ se vaří a ​zelí se dusí ⁢až do měkka. Skvělá kombinace chutí, která potěší celou rodinu!

Suroviny

  • 600 g⁢ vepřového masa
  • 200 ‍g uzeného masa
  • 400 g houskových ‍knedlíků
  • 1 hlávka zelí
  • sůl, pepř, kmín

Postup

  1. Na pánvi osmahneme na kousky⁣ nakrájené vepřové maso a uzené maso.
  2. Zvlášť uvaříme houskové knedlíky a zelí.
  3. Pokrájené zelí osmahneme na pánvi se sádlem.
  4. Poté smícháme osmažené maso se⁤ zelím a zahřejeme spolu.
  5. Servírujeme s uvařenými houskovými knedlíky.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *