16. 12. 2025
Autor: Dana Novotná

zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte lahodné hovězí maso na česneku a cibuli, které se rychle připraví a jeho chuť vás okouzlí. Tento recept je skvělou volbou pro všechny milovníky česneku a cibule. Zkuste ho ještě dnes a užijte si exotické jídlo plné chuti a vůně! Suroviny
- 600 g hovězího masa (např. roštěnec nebo krkovička)
- 4 stroužky česneku
- 2 cibule
- olej, sůl, pepř
Postup
- Maso očistíme a nakrájíme na menší kousky.
- Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm na drobné kousky krájený česnek a nakrájenou cibuli.
- Přidáme maso a restujeme, dokud nezezlátne.
- Přidáme trochu vody, osolíme a opepříme podle chuti.
- Poté dusíme pod poklicí na mírném ohni, dokud maso hezky nezměkne.
- Případně dochutíme a podáváme s přílohou podle vaší chuti.





