20. 4. 2024
Autor: Eva Komárková
Čtvercová pizzerie s mozzarellou a bazalkou
zdroj: Recepty 24/7

Naučte se připravit lahodnou čtvercovou pizzerii s plátky mozzarelly a čerstvou bazalkou. Tento recept vám ukáže, jak snadno a rychle si připravit domácí pizzu plnou italského šarmu a chuti. Vyzkoušejte ho ještě dnes!

Suroviny

  • 400 g těsta na pizzu
  • 200 g mozzarelly
  • čerstvá bazalka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup

  1. Pečící papír vyložte plech a rozválené těsto na něj položte.
  2. Na těsto najezte mozzarellu na kostičky.
  3. Použijte nasekanou bazalku a přidejte na pizzu.
  4. Pizzu zakapejte olivovým olejem a osolte a opepřete podle chuti.
  5. Pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 15-20 minut, dokud těsto není zlatavě hnědé.
  6. Hotovou pizzu můžete ozdobit ještě čerstvou bazalkou a nasekanou mozzarellou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *