2. 5. 2024
Autor: Eva Komárková
Kančí ragú s těstovinami
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na kančí ragú s těstovinami, který vám přinese⁢ chuťový ⁢zážitek plný bohatých kousků masa ‌a‍ aromatických bylinek. Tento tradiční italský pokrm je skvělou volbou pro⁢ všechny ⁢milovníky dobrého⁢ jídla. Sledujte náš krok za⁤ krokem⁣ průvodce a ‍během chvilky si můžete dopřát skvělou‌ večeři plnou​ chutí a vůní. Buon appetito!

Suroviny

  • 400 ‌g kančího masa
  • 1⁣ cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 mrkve
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 250 ml červeného vína
  • 400 g těstovin
  • sůl, pepř, olivový olej

Postup

  1. Na⁣ pánvi rozehřejte olivový ⁢olej a osmažte na něm na kostičky nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidejte na kostičky nakrájené kančí ​maso ‍a opékejte ho, dokud ‍nebude mít hezky zrnitou‌ barvu.
  3. Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a nechte chvilku restovat.
  4. Přilijte červené víno a nechte vařit, dokud‌ se víno nesesype na ‌polovinu.
  5. Přidejte rajčatový protlak, osolte, opepřete a‌ nechte dusit alespoň hodinu.
  6. Vodu svařte, osolte, přidejte těstoviny a ‍vařte podle návodu na obalu.
  7. Uvařené těstoviny sceďte, podlepte je⁣ v omáčce ‌a podávejte posypané ⁢čerstvě nasekanou petrželkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *