Užijte si lahodný italský recept na těstoviny Penne alla carbonara metoda postup a připravte si jedinečné italské jídlo plné lahodného sýra, vajíčka a slaniny. Sledujte náš jednoduchý postup a dopřejte si skvělou večeři plnou chuťových výbuchů. Buon appetito!
Suroviny
- 300g penne těstovin
- 200g pancetty nebo slaniny, nakrájené na kostičky
- 4 vejce
- 100g parmazánu, nastrouhaného
- Čerstvě mletý pepř
Postup
- Uvařte penne těstoviny podle návodu na obalu. Mezitím opečte pancettu na pánvi, dokud nebude křupavá.
- V misce smíchejte vejce, parmazán a pepř. Vařené těstoviny sceděte a přidejte do pánve s upečenou pancettou. Smíchejte a nechte chvíli zahřát.
- Přidejte směs s vejci a parmazánem do pánve se těstovinami a rychle zamíchejte. Stačí pár minut, aby se omáčka zahřála a začala se lehce zahušťovat.
- Podávejte okamžitě, posypané doplňkovým parmazánem a čerstvě mletým pepřem.




