Naučte se připravit lahodné Carpaccio z hovězího masa s čerstvými bylinkami a parmazánem. Tento jednoduchý a elegantní recept je skvělým způsobem, jak oslnit vaše chuťové buňky. Vyzkoušejte ho ještě dnes a udělejte si radost.
Suroviny
- 200g hovězího masa
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 citron
- 30g parmazánu
- Sůl
- Pepř
- Rukola
Postup
- Nejprve nakrájejte hovězí maso na velmi tenké plátky.
- Natřete plátky masa olivovým olejem a citronovou šťávou. Osolte a okořeňte pepřem.
- Rozložte plátky masa na talíř a posypte nastrouhaným parmazánem.
- Na vrch nasuňte hrst rukoly a pokapejte olivovým olejem.
- Carpaccio můžete ozdobit ještě dalšími plátky parmazánu nebo kapary podle chuti.




