Užijte si klasickou italskou Pizzu Margheritu s čerstvými rajčaty, mozzarellou a bazalkou. Tento tradiční recept vás okouzlí svou chutí a jednoduchostí přípravy. Nechte se unést chuťovými dobroty z Itálie!

Suroviny:

  • 400g pizzového těsta
  • 200g rajčatového protlaku
  • 200g mozzarelly
  • čerstvý bazalkový list
  • sůl, pepř, oregano
  • olivový olej

Postup:

  1. Pečící papír položte na plech a vytvarujte na něm pizzové těsto.
  2. Rajčatový protlak rovnoměrně rozetřete po těstě.
  3. Na to nasekejte mozzarellu a přidejte bazalkové listy.
  4. Pokapejte olivovým olejem a dochuťte solí, pepřem a oreganem.
  5. Pizzu dejte péct do předehřáté trouby na 200°C po dobu 15-20 minut.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *