Náš recept na lahodný nákyp z lasagne je skvělou alternativou klasické italské předkrmu. Užijte si sýrovou nádivku, vrstvený základ a bohatou rajčatovou omáčku v jednom jediném soužití chutí. S naším receptem na nákyp z lasagne si doma vychutnáte italskou kuchyni naplno.
Suroviny
- lasagne těstoviny
- mleté maso
- rajčatová omáčka
- mozzarella
- parmezán
- česnek
- cibule
- olej
- sůl
- pepř
Postup
- Na pánvi osmahneme na oleji nasekanou cibuli a prolisovaný česnek.
- Přidáme mleté maso a smažíme, dokud nebude maso zezlátlé.
- Poté přidáme rajčatovou omáčku, osolíme, opepříme a necháme provařit.
- V ohnivzdorné míse střídavě klademe vrstvy lasagne těstovin, mletého masa a nastrouhaných sýrů.
- Pokračujeme ve vrstvení, dokud nedojdou suroviny.
- Poslední vrstvu zakončíme sýrem a zalijeme smetanou.
- Dáme do trouby a pečeme dozlatova.




