Vyzkoušejte lahodné kuřecí korma s mákem a jogurtem! Tento recept kombinuje jemně kořeněné kuřecí maso s křupavým mákem a svěžím jogurtovým dresinkem. Skvělá volba pro těch, kteří milují exotickou chuť indické kuchyně. Zkuste ho dnes!

Suroviny:

  • 500g kuřecího masa
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžičky korma koření
  • 100g máku
  • 200ml řeckého jogurtu
  • sůl a pepř podle chuti

Postup:

  1. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte na kostky nakrájené kuřecí maso a orestujte ho dozlatova.
  3. Přidejte korma koření, sůl a pepř a promíchejte.
  4. Podlijte vodou a nechte dusit do měkka.
  5. Přidejte mák a vařte ještě 10 minut.
  6. Na závěr vmíchejte řecký jogurt a podávejte s rýží nebo chlebem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *