
Vyzkoušejte recept na lahodné kuřecí korma s jehněčím kubábským, které spojuje chuťové lahůdky indické a blízkovýchodní kuchyně. Tento exotický pokrm zaručeně potěší vaše chuťové buňky a přinese do vaší domácnosti nepřekonatelnou atmosféru exotiky. S námi si připravíte tento zajímavý pokrm snadno a rychle. Nejlepší je servírovat s bazalkovým chlebem nebo indickým chlebem naan. Buďte kuchařem, který svým blízkým přinese do jídelníčku něco opravdu výjimečného! **Suroviny**
– 500 g kuřecího masa
– 500 g jehněčího masa
– 1 cibule
– 3 stroužky česneku
– 1 lžička koriandru
– 1 lžička kuminu
– 1 lžička kurkumy
– 1 lžička mleté papriky
– 1 lžička soli
– 2 lžíce oleje
– 2 lžíce jogurtu
– citronová šťáva
**Postup**
1. Masa nakrájejte na menší kousky a dejte do mísy.
2. Přidejte nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, koření, sůl, olej a jogurt. Důkladně promíchejte a nechte alespoň hodinu marinovat v lednici.
3. Na jehněčí špejle napíchněte kousky masa.
4. Grilujte na rozpáleném grilu z obou stran dozlatova.
5. Podávejte s citronovou šťávou a naaranžovanými plátky cibule.






